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

Žmonės pradeda vis labiau domėtis kaljanais. Kadangi kaljanai jau egzistuoja šimtus metų, per visus metus keisdavosi paruošimo būdai, todėl dauguma žmonių gali jų nežinoti. Kaljanų baras Vilniuje teigia, kad nuolatos keičia kultūra, todėl mes nuolatos galime išmokti kažko naujo. Kad galėtumėte tinkamai pasimėgauti, rekomenduojame apsilankyti kaljanų bare, o jei norite pasidaryti viską namuose patys, siūlome laikytis šių pasiūlymų.

Nuolatos švarus kaljanas

Jeigu visuomet norite mėgautis kaljanu, jis privalo būti išvalytas ir tvarkingas. Nors ir trumpai naudojote, po naudojimo privalote gerai išplauti. Nedelskite ir neleiskite vandeniui išbūti kolboje ilgiau nei kelias valandas po naudojimo. Po kiekvieno plovimo galite ją išdžiovinti, kad būtų pašalinamos visos vandens dėmės. Džiovinti galite jums patogioje vietoje.

Receptai privalo būti saugūs.

Naudodami vaisius ir žoleles, jūs pridedate skirtingo pojūčio jausmą. Tačiau eksperimentuojant skirtingus receptus, galima panaudoti netinkamus priedus ir visas malonumas dings akimirksniu. Todėl norime patarti, kad nenaudotumėte rūgščių vaisių ir pieno. Siūlome vengti receptų, kuriuose naudojama citrina, slyva, alkoholis ir greipfrutas. Pieno negalima naudoti, nes prie tam tikros temperatūros, jis pradeda dauginti bakterijas. Na, o rūgščios sultys gali apgadinti jūsų kaljano apdailą.

Prieš kiekvieną naudojimą – naujas valymas

Nors ir plovėte kaljaną, tačiau prieš naują naudojimą, siūlome dar kartą jį išplauti, jeigu norite malonesniu dūmu ir tyresniais potyriais. Privaloma įsitikinti, kad jūsų kaljanas yra pilnai sandarus ir niekur nepraleidžia oro. Gerai išvalytas kaljanas išstumia seną orą.

Kaip paruošti kaljaną su daugiau dūmų?

Dažnai žmonėms patinka rūkyti kaljaną dėl didėlio dūmų kiekio. Tačiau prastai paruoštas kaljanas tikrai nenudžiugins su mažais debesimis. Todėl vertėtų:

  • Pasirinkti tik kokybiškus mišinius, kuriuose yra pakankamas glicerino kiekis ir viskas gaminama iš kokybiškų žaliavų.
  • Anglis naudokite kurios būtų pagamintos iš 100 procentų kokoso lukšto. Tokios anglis gali būti: Cozomo, OneNation, Shaman ir dar daugelis kitokių.
  • Pasistenkite, kad jūsų tabakas būtų sudėtas puriai.
  • Labai svarbu užtikrinti, kad kaljanas yra gerai užsandarintas. ( Norint patikrinti, galite uždengti kaljano viršutinę dalį ir tuomet traukti orą per kandiklį. Jeigu oras nėra įtraukiamas, tuomet jūsų kaljanas yra sandarus.)

Autorius juodagalvis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *